Dream Interpreter

لسلام عليكم لي زميلة متزوجة اعرفها من 7 سنوات...

لسلام عليكم لي زميلة متزوجة اعرفها من 7 سنوات وحلمت اني ماسك ايدي في ايدها وفي بنت بتشاور علينا وبتقول ده جوزها فاجاة اختفت زميلتي وظهر قدامي 3 ورقات المفروض في الحلم ان الورق ده حالة او رقم تليفون انا هتصل بيها بيها المهم كنت كل لما امسك ورقة الاقيها فاضية وازعل واتضايق واحزن ظهر قدامي ورقة رابعة ديه الوحيدة اللي كان فيها رقم وكان الرقم هوا 57 والمفروض في الحلم ان ده الرقم اللي هتصل بيها وخلص الحلم علي كده في الواقه انا بحبها وهيا متعرفش ومعتبراني اخوها وكمان هيا متجوزة عايز اعرف تفسير الحلم

إجابة الخبير: Yahya Alawneh

Yahya Alawneh

Dream Interpreter

تدل رؤية زميلتك على أن الله تعالى يختار لك زوجة تكون بمثل صفات وأخلاق زميلتك هذه ولا تدل عليها نفسها, جزء الورق يدل على إجابة الدعاء والرقم يدل على الصوات وعلى إجابة الدعاء, وتدل الرؤيا على أن الله تعالى يجيب دعاءك ويعطيك سؤلك ويغير حالك للأحسن ويكون هذا في الوقت الذي يختاره الله عزوجل لك.