الزواج و الإرشاد الأسري

انا تايه ومش عارفه اعمل ايه في حياتي وبقالي سنتين...

انا تايه ومش عارفه اعمل ايه في حياتي وبقالي سنتين كده من ساعه نتيجه الثانويه واني متدخلتش المجال الي كنت مخططه لي وكنت مستعدة اقعد طول حياتي ادرس المجال ده ومش همل ابدا لقيت فجاه نفسي في مجال مختله مكنش في دماغي ومن ساعتها وانا مش قادره استوعب انا بعمل ايه هنا وكرهه عشتي ومش عارفه انجح في اي حاجه رغم امي بجيب تقدير كل سنه وضغط من ولدتي اني لازم اثبت اني شاطره وابقي معيده في الكليه وبجد انا معنديش اي هدف في الحياه ولا بحلم اكون حاجه بس لما بشوف اي حد ناجح في حاجه بتمني اني انجح في اي حاجه في حياتي بس معنديش هدف احققه
مساعدة الخبير: هل راجعت دكتور نفسي من قبل؟ أو حاولت أي شئ آخر؟
لا
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع الدكتور النفسي عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
اني مهزوزه اووي وحسه بضعف جوابا واني فاشله ومش هحقق اي حاجه في حياتي وبقت كل مخوفي هو الفشل

إجابة الخبير: عاليا احمد

عاليا احمد

دكتورة نفسية

لقد تم الرد علي استفسار سيادتكم من قبل والاجابه من خلال الرابط التالي
النجاح في الحياه