استشارات الحب و الزواج

السلام عليكم أنا بحب بنت وقولتلها اني بحبها وإحنا...

السلام عليكم أنا بحب بنت وقولتلها اني بحبها وإحنا كنا في علاقة قبل كدا وسبنا بعض لاكن أنا رجعت وكلمتها تآني وكنت بحاول اننا نكون في علاقة كويسه لاكن هيا متغيرة معايا واسلوبها متغير للأسوء لاكن هيا بتقول إنها بتحبني ومش عايزه تبعد عني وأنا بحاول أرضيها بكل الطرق علي قد مقدر لاكن هيا أسلوبها متغيره معايا وطلبت إني أنا التغير واتعود علي أسلوبها واستحملها لاكن هيا شيفا أن هيا صح وأنا غلط وأني مبستحملش بس الاسلوب وحش وأنا بدايق خارج عن إرادتي لأني بني أدم وبزعل زي أي بني أدم وأنا حاليا مبقتش مرتاح ولا قادر أكمل بس مش عارف أقولها ازاي عشان مش عايز اجرحها وحاسس اننا لو كملنا حيتنا كلها هتبقا مشاكل الرجاء الإجابة شكرا لحضرتكم

الرد من العميل

أسف تعديل وهيا شايفه نفسها إنها أسلوبها مش وحش ومش عايزه تتغير لاكن عايزه أي حد يتغير عشانها ومعظم الاوقات تقولي أنتا زي أي حد وت،جع تقول أنا بهزر

الرد من العميل

رجاء الافاده

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

من الممكن ان تركك لها من قبل قد افقدها الثقه فيك وفي العلاقات، فنعم هي تحبك وعادت اليك ولكنها مجروحه وغير واثقة في تلك العلاقه ، ويجب اولا ان تشعرها بالثقه والامان، وتحدث معها بهدوء انك تحبها وتريد ان تكمل حياتك معها ولكن يجب ان يكون بينكم ثقه وتفاهم ولا يجب ان تتغير انت فقط او هي فقط،. ولكن يجب ان تكون علاقتكم مرنه وتجدوا اسلوبا مناسبا بينكم لتتعاملوا معا حتى تكون علاقتكم مريحة وهادئه