ميكانيكي

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته والله حضرتك عربيه...

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته والله حضرتك عربيه هونداي سوناتا المارش بتاعها ما بيولعش من الكوادرو بولع من قاعده الفيوزات وهي دخلها ميه في قعده
مساعدة الخبير: ما هو نوع وسنة صنع السيارة؟
هونداي سوناتا 2009
مساعدة الخبير: هل حاولت إصلاحها بنفسك؟ ماذا فعلت بالتحديد؟
جربت من على التلفازات بتشتغل من عند اعدادات الفيوزات الداخليه ما بتشتغلش بتطلع كهرباء من الكونتاك بتاعه المارش بس ما بتطلعش كهرباء
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع خبير السيارات عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
والله بس انا عايز اوصل للعيب دون عشان هو السنتر بتاعها شغال دريك بردك على طول

إجابة الخبير: المهندس حمزه بارود

المهندس حمزه بارود

مهندس ميكانيك

عملينا العزيز  يرجي اعادة ارسال استفسارك بشكل واضح ليتم الرد عليه باسرع وقت ممكن.