دكتور الشريعة

سوال فى الحياة الزوجيه

مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
انا عايز اعمل ايه

الرد من العميل

انا عايز اعرف اعمل ايه أطلق ولا

الرد من العميل

انا مجوز بقالى 8 سنوات كل سنه مشاكل و غضب تروح عند اهلها ب 3 إلى 4 شهور

الرد من العميل

انا طلقتها مرة واحدة و هى دخلتى ف حوارات ده مطلقتنى 3 وساعات 5 مرات أهلها طلبوا أن أجلس مع شيخ يعرفوا من الصادق أو الكذاب قلت تمام و حكم الشيخ طلقه واحده

الرد من العميل

أهلها عايزين ترجع لكنها رافضه العند العند العند

الرد من العميل

كنت رجعتها و سفرت و هى رافضه الرجوع كلمت أهلها انا مش عايز اسيب هى معلقه يا ترجع يا تطلق

الرد من العميل

إخوتها رفضين الطلاق و هى مش عايزه ترجع اعمل ليه

الرد من العميل

اعمل ايه

إجابة الخبير: دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور الشريعة

الحمدلله والصلاه والسلام على رسول الله ، أما بعد فاعلم سددك الله أن الله أباح الطلاق، فسبحان من جعل الطلاق سببا لحل المشاكل بين الزوجين.
فإذا بقيت زوجتك على هذا الحال، فهذه ليست أسرة وهذه لاتصلح لأن تكون زوجة تحافظ على بيتها وزوجها.
فطلقها لعل الله أن يعوضك خيرا منها.
والله تعالى اعلم