الزواج و الإرشاد الأسري

السلام عليكم انا عندي ٢٥ سنه حاصل ع بكلريوس تجاره...

السلام عليكم انا عندي ٢٥ سنه حاصل ع بكلريوس تجاره مستوي المادي كان تمام لحد ما واحد قالي ع لعبه قمار اكتروني بقيت مدمن قمار وي خسرت كل فلوسي لحد ما استلفت من كل ناس الي في حياتي وي بخسر وي كل مره اقول دي اخر مره لحد ما كل مره اخسر اكون عايز انتحر عشان اخلص من ديوني وي شغلي بقا باظ خسرت ثقه العمله فيا وي مش عارف اعمل اي

الرد من العميل

نفسي ارجع تاني زي زمان

إجابة الخبير: عاليا احمد

عاليا احمد

دكتورة نفسية

الحل بيدك انت فالقمار مثل الادمان يجب ان توقفه لتكسب حياتك لا ان تفكر بالانتحار لانهائها
لذا عليك ان تتوقف وتمسح كل ما يوصلك اليها حتى حاول ان تقطع الاتصال بالانترنت فتره،. وتواصل مع من حولك واطلب مساعدتهم لدعمك، وحاول استعادة ثقة اصدقائك ثم عملائك تدريجيا ، شخصا فشخصين فاكثر ، الى ان تعود لطريقك الصحيح وتتخلص من ادمان تلك الافه