تفسير الأحلام

انا دلوقتي في بنت بحلم بيها علطول ال ٢٤ ساعه كل...

انا دلوقتي في بنت بحلم بيها علطول ال ٢٤ ساعه كل منام وعايز اعرف اي السبب ول بنت انا اعرفها
مساعدة مفسر الأحلام: أرجو أن تشرح الحلم بالتفصيل حتى يعطيك مفسر الأحلام تفسير دقيق ومفصل؟
انا في بنت بحلم بيها 24 ساعه والبنت دي انا بعرفها من زمان والبنت دي انا بحبها وبنحلم بها 24 ساعه عايز نعرف ايه سبب الحلم ان هي هتبقى من نصيبي ولا لا عشان انا سمعت ان ابن عمها عايزها بس انا عايزه لكن بحلم بيها على طول
مساعدة مفسر الأحلام: هل هناك أي شيء آخر مهم الذي يجب أن يعرفه مفسر الأحلام؟
عايز يفسر لي الحلم بالظبط وايه سبب الحلم اللي بيخليني ان انا احلم بالبنت دي 24 ساعه ان هي تبقى من نصيبي ولا ايه بالظبط لكن انا بحبها

الرد من العميل

فين التفسير

إجابة الخبير: كمال السالم

كمال السالم

مفسر الاحلام

مثل هذه الرؤى غالبا ما تكون تحديث نفس لانك تفكر بهذه الفتاة دائما ،ووخاصة انك تتمنى الزواج بها ودائم التفكير فلذلك ينعكس هذا التفكير على احلامك في المنام وفي هذه الحالة لا تكون رؤية بل تحديث نفس ، وليس كل ما يراه النائم يعد رؤية صالحة بل في المنام اضغاث احلام وحشو منام لا قيمة له ينعكس من العقل الباطن للانسان الى الاحلام